Фавр е една наистина успешна френска , която започва кариерата си като

...
Фавр е една наистина успешна френска , която започва кариерата си като
Коментари Харесай

19 илюстрации на магичната Малика Фавр

Фавр е една наистина успешна френска, която стартира кариерата си като новак графичен дизайнер, а през днешния ден можем да забележим  ѝ даже на кориците на New Yorker. С времето стартира да експериментира при изображенията си за удоволствие, като в един миг схваща, че към този момент има развит собствен жанр и се гмурка в огромния корпоративен свят, в който клиентите имат потребност от креативния ѝ инстинкт. 



Открива, че на моменти има дързък комизъм, който се пробва да вплита в детайлите на творбите си. Това е и методът за нея да вмъква част от личността си в това, което прави. Определя себе си като усмихнат и слънчев човек, а оптимизмът лъха от всяка една от, които можете да видите в галерията ни. 

Въпреки че от огромна част от изображенията надничат необикновено фини дами, за Фавр е мъчно да работи за дамски списания, които се занимават с хубост, мода и козметика. В началото работи и по такива планове, само че през днешния ден счита, че тази промишленост не я развива професионално. Предпочита й да са на корици на съществени списания и да промотират фестивали и събития. 

Нейният минималистичен, експресивен и постоянно дразнещ жанр, който самата тя разказва като композиция от поп арт и оп арт (оптическо изкуство), последователно закупи известност. За нея изкуството няма потребност от доста елементи и в случай че един орнамент се отстрани от изображението и то не страда от това, значи не му е мястото там. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР